Ndryshimi mes inspektimeve të "Lista e shteteve"

Jump to navigation Jump to search
1.636 bytes added ,  8 vjet më parë
Shtim te dhenash te reja
(Shtim te dhenash te reja)
(Shtim te dhenash te reja)
| colspan="8" style="background:#FFCCCC;" | <h6 style="padding:0px; marghin:0px;">'''Sh'''</h6>
|-
| [[Shën Kits dhe Nevis]] || Federata e Shën Kits dhe Nevis || [[Basseterre]] || || || || [[Skeda:Flag of Saint Kitts and Nevis.svg|center|border|30px|]] ||
| style="text-align:right;" | 51,300
| style="text-align:right;" | 261
| style="text-align:right;" | 164
|| [[Skeda:Flag of Saint Kitts and Nevis.svg|center|border|30px|]] || KN
|-
| [[Shën Luçia]] || Shën Luçia || [[Castries]] || || || || [[Skeda:Flag of Santa Lucía.svg|center|border|30px|]] ||
| style="text-align:right;" | 173,765
| style="text-align:right;" | 617
| style="text-align:right;" | 298
|| [[Skeda:Flag of Saint Lucia.svg|center|border|30px|]] || LC
|-
| [[Shën Vincenti dhe Grenadinet]] || Shën Vincenti dhe Grenadinet || [[KingstownKingstaun]] || || || || [[Skeda:Flag of Saint Vincent and the Grenadines.svg|center|border|30px|]] ||
| style="text-align:right;" | 120,000
| style="text-align:right;" | 389
| style="text-align:right;" | 307
|| [[Skeda:Flag of Saint Vincent and the Grenadines.svg|center|border|30px|]] || VC
|-
| [[Shqipëria]] || Republika e Shqipërisë || [[Tirana]]
| style="text-align:right;" | 28 748
| style="text-align:right;" | 98.5
|| [[Skeda:Flag of Albania.svg|center|border|30px|Shqipëria]] || ALBAL
|-
| [[Shtetet e Bashkuara të Amerikës]] || Shtetet e ||Bashkuara [[Uashingtoni]] || || ||Amerikës || [[Skeda:Flag of the United States.svg|center|border|30px|Uashingtoni]] ||
| style="text-align:right;" | 314,629,000
| style="text-align:right;" | 9,826,675
| style="text-align:right;" | 33.7
|| [[Skeda:Flag of the United States.svg|center|border|30px|]] || US
|-
| colspan="8" style="background:#FFCCCC;" | <h6 style="padding:0px; marghin:0px;">'''T'''</h6>
|-
| [[Tailanda]] || Mbretëria e Tajlandës || [[Bangkok]] || || || || [[Skeda:Flag of Thailand.svg|center|border|30px|]] ||
| style="text-align:right;" | 66,720,153
| style="text-align:right;" | 513,120
| style="text-align:right;" | 132.1
|| [[Skeda:Flag of Thailand.svg|center|border|30px|]] || TH
|-
| [[Tanzania]] || Republika e Bashkuar e Tanzanisë || [[Dodoma]] || || || || [[Skeda:Flag of Tanzania.svg|center|border|30px|]] ||
| style="text-align:right;" | 43,188,000
| style="text-align:right;" | 945,203
| style="text-align:right;" | 46.3
|| [[Skeda:Flag of Tanzania.svg|center|border|30px|]] || TZ
|-
| [[Taxhikistani]] || Republika e Taxhikistanit || [[Dushanbe]]u || || || || [[Skeda:Flag of Tajikistan.svg|center|border|30px|]] ||
| style="text-align:right;" | 7,616,000
| style="text-align:right;" | 143,100
| style="text-align:right;" | 48.6
|| [[Skeda:Flag of Tajikistan.svg|center|border|30px|]] || TJ
|-
| [[Timori Lindor]] || Republika Demokratike e Timor-Lestes || [[Dili]] || || || || [[Skeda:Flag of East Timor.svg|center|border|30px|]] ||
| style="text-align:right;" | 1,066,582
| style="text-align:right;" | 14,874
| style="text-align:right;" | 76.2
|| [[Skeda:Flag of East Timor.svg|center|border|30px|]] ||
|-
| [[Togoja]]<!-- pa dyshim --> || <!--Republika--> Togoleze || [[Lomé]] || || || || [[Skeda:Flag of Togo.svg|center|border|30px|]] ||
| style="text-align:right;" | 6,619,000
| style="text-align:right;" | 56,785
| style="text-align:right;" | 116.6
|| [[Skeda:Flag of Togo.svg|center|border|30px|]] || TG
|-
| [[Tonga]]|| Mbretëria e Tongës || [[Nuku'alofa]] || || || || [[Skeda:Flag of Tonga.svg|center|border|30px|]] ||
| style="text-align:right;" | 103,036
| style="text-align:right;" | 748
| style="text-align:right;" | 139
|| [[Skeda:Flag of Tonga.svg|center|border|30px|]] || TO
|-
| [[Trinidadi dhe Tobakoja]]<!-- dyshim --> || Republika e Trinidad dhe Tobagos || [[Port-of-Spain]] || || || || [[Skeda:Flag of Trinidad and Tobago.svg|center|border|30px|]] ||
| style="text-align:right;" | 1,227,505
| style="text-align:right;" | 5,131
| style="text-align:right;" | 254.4
|| [[Skeda:Flag of Trinidad and Tobago.svg|center|border|30px|]] || TT
|-
| [[Tunizia]] || Republika e Tunizisë || [[Tunis]] || || || || [[Skeda:Flag of Tunisia.svg|center|border|30px|]] ||
| style="text-align:right;" | 10,732,900
| style="text-align:right;" | 163,610
| style="text-align:right;" | 63
|| [[Skeda:Flag of Tunisia.svg|center|border|30px|]] || TN
|-
| [[Turkmenistani]] || RepublikaTurkmenistan || [[Ashgabati]] || || || || [[Skeda:Flag of Turkmenistan.svg|center|border|30px|]] ||
| style="text-align:right;" | 5,125,693
| style="text-align:right;" | 491,210
| style="text-align:right;" | 10.5
|| [[Skeda:Flag of Turkmenistan.svg|center|border|30px|]] || TM
|-
| [[Turqia]] || Republika e Turqisë || [[Ankara]] || || || || [[Skeda:Flag of Turkey.svg|center|border|30px|]] ||
| style="text-align:right;" | 74,724,269
| style="text-align:right;" | 783,562
| style="text-align:right;" | 97
|| [[Skeda:Flag of Turkey.svg|center|border|30px|]] || TR
|-
| [[Tuvaluja]]<!-- dyshim --> || RepublikaTuvalu || [[Funafuti]] || || || || [[Skeda:Flag of Tuvalu.svg|center|border|30px|]] ||
| style="text-align:right;" | 10,544
| style="text-align:right;" | 26
| style="text-align:right;" | 475.88
|| [[Skeda:Flag of Tuvalu.svg|center|border|30px|]] || TV
|-
| colspan="8" style="background:#FFCCCC;" | <h6 style="padding:0px; marghin:0px;">'''U'''</h6>

Menyja e navigimit