Ndryshimi mes inspektimeve të "Wikipedia:Kërkesa për mbrojtjen e faqeve"

Jump to navigation Jump to search
ska përmbledhje të redaktimeve
<div style="padding-left:10px; text-align: left; font-family: arial, sans-serif; font-size:110%; border: 1px solid #58ACFA;
margin: 3px 5px -2px 5px; height:30px; background:#E0F2F7;">
Kërkesa për '''mbrojtjen''' apo '''heqjen e mbrojtjes''' së faqeve
</div>
<div style="padding: {{{1|10px}}}; text-align: left; font-family: arial, sans-serif; font-size:100%; border: 1px solid #58ACFA; margin:3px 5px;">
[[Skeda:Crystal Clear action encrypted.png|100px|djathtas|Mbro faqe]]
Këtu mund tiu drejtoni një kërkesë administratorëve për ti vendosur apo per tia hequr një faqeje mbrojtjen. [[Wikipedia:Administruesit|Administratorët]] janë të autorizuar për të mbrojtur, zakonisht për shkak të konflikteve të redaktimit dhe vandalizmave të përsëritura. Pra, nëse ju doni të kërkoni mbrojtjen e një faqe për shkak të këtyre arsyeve, formuloni një kërkesë më poshtë. Gjithashtu, në qoftë se një faqe e mbrojtur nuk i plotëson më kushtet për të qënë e mbrojtur, ju mund të kërkoni heqjen e mbrojtjes. Formulari i kërkesës duhet të përmabjë:
* Specifikim për faqen që kërkoni mbrojtje apo heqjen e mbrojtjes.
* Shpjegoni pse.
* Nënshkruani kërkesën tuaj.
</div>
 
[[Kategoria:Wikipedia:Projekte|{{PAGENAME}}]]
[[Kategoria:Ndihmë]]
 
[[ab:Авикипедиа:Защита страниц]]
[[bn:উইকিপিডিয়া:পাতা সুরক্ষার আবেদন]]
[[vi:Wikipedia:Yêu cầu khóa hay mở khóa trang]]
[[zh:Wikipedia:请求保护页面]]
<div style="padding-left:10px; text-align: left; font-family: arial, sans-serif; font-size:110%; border: 1px solid #58ACFA;
margin: 3px 5px -2px 5px; height:30px; background:#E0F2F7;">
Kërkesa për '''mbrojtjen''' apo '''heqjen e mbrojtjes''' së faqeve
</div>
<div style="padding: {{{1|10px}}}; text-align: left; font-family: arial, sans-serif; font-size:100%; border: 1px solid #58ACFA; margin:3px 5px;">
[[Skeda:Crystal Clear action encrypted.png|100px|djathtas|Mbro faqe]]
Këtu mund tiu drejtoni një kërkesë administratorëve për ti vendosur apo per tia hequr një faqeje mbrojtjen. [[Wikipedia:Administruesit|Administratorët]] janë të autorizuar për të mbrojtur, zakonisht për shkak të konflikteve të redaktimit dhe vandalizmave të përsëritura. Pra, nëse ju doni të kërkoni mbrojtjen e një faqe për shkak të këtyre arsyeve, formuloni një kërkesë më poshtë. Gjithashtu, në qoftë se një faqe e mbrojtur nuk i plotëson më kushtet për të qënë e mbrojtur, ju mund të kërkoni heqjen e mbrojtjes. Formulari i kërkesës duhet të përmabjë:
* Specifikim për faqen që kërkoni mbrojtje apo heqjen e mbrojtjes.
* Shpjegoni pse.
* Nënshkruani kërkesën tuaj.
</div>

Menyja e navigimit