Ndryshimi mes inspektimeve të "Sabit Rrustemi"

Jump to navigation Jump to search
v
Gjatë vitit 2003 është çertifikuar nga Këshilli i Evropës në Strasburg si vijues i Shkollës Politike të Prishtinës,
Gjatë vitit 2009, ka kryer dhe Shkollën për Integrime Europiane në Prishtinë.
*Editor i SHB ''[[Beqir Musliu]], kryetar i [[ARS]]=-[[ClubiClubit]] ''[[Beqir Musliu]]'', Gjilan.
 
== Çmimet letrare ==

Menyja e navigimit