Ndryshimi mes inspektimeve të "Viola Isufaj"

Jump to navigation Jump to search
7 bytes added ,  8 vjet më parë
ska përmbledhje të redaktimeve
Viola Isufaj ka lindur në Durrës në vitin 1980. Punon si pedagoge në Fakultetin e Historisë dhe të Filologjise, Dega Gjuhë-Letërsi, Universiteti i Tiranës, ku kakreu kryer dheshkëlqyeshëm studimet doktorale. Njeh shumë mirë disa gjuhë të huaja.
Ka botuar një numër të konsiderueshëm artikujsh shkencorë, ka kumtuar në disa konferenca shkencore kombëtare e ndërkombëtare si dhe ka botuar disa cikle poetike dhe librat në prozë : Zotit M., një letër, Saga e Gjarprit, Ditë të askujt.
Zotit M., një letër është shoqëruar me një parathënie vlerësuese nga Ismail Kadare, Saga e Gjarprit është bërë objekt studimi në konferenca shkencore ndërkombëtare.
Anonymous user

Menyja e navigimit