Dallime mes rishikimeve të "Fjalor enciklopedik nga teknologjia e informacionit"

Jump to navigation Jump to search
ska përmbledhje të redaktimeve
No edit summary
No edit summary
Ali Mehmeti është autor i Fjalorit Enciklopedik nga Teknologjia e Informacionit. Ky është fjalor i parë i këtij lloji në gjuhën shqipe. Sipas përmbajtjes, ndoshta do ishte më saktë të quhet Enciklopedi. Lexojeni tekstin nga Pr-Tech:
 
[[Image:Fjalor Enciklopedik nga Teknologjia e Informacionit.jpg|Ballina]]
 
Para disa javësh, në Prishtinë është promovuar libri "Fjalor Enciklopedik nga Teknologjia e Informacionit" e autorit Ali Mehmeti. Të pranishëm ishin, nga pionierët e kësaj fushe profesorët Skender Skenderi, Ejup Hamiti, Agni Dika e tjerë, gjer te studentët aktual në fakultetin e inxhinierisë elektrike dhe kompjuterike në Prishtinë.
Në hiperlidhjen e mëposhtme gjinden disa nga termet e këtij fjalori.
http://www.pr-tech.net/?kerko=%22Ali+Mehmeti%22&menu=definicionet&fajlli_id=19&q=&pulla=K%EBrko
[[Image:Fjalor Enciklopedik nga Teknologjia e Informacionit.jpg|Ballina]]
Anonymous user

Menyja e lëvizjeve