Ndryshimi mes inspektimeve të "Ngjashmëria mes gjuhës shqipe dhe armenishtës"

Jump to navigation Jump to search
ska përmbledhje të redaktimeve
ka - ka (me shqiptimin saktësisht e njëjtën)
kanë - kan (me shqiptimin saktësisht e njëjtën)
xhep - xhep ose xheb (me shqiptimin saktësisht e njëjtën) ose xheb (si shkruar)
topall - topal (l-ja armenishtës eshte 'midis' ''l''-ës dhe ''ll''-ës së gjuhës shqipe; dhe në këtë rast t-ja dhe p-ja tingëllojnë fort si në anglisht)
çoban - çoban (me shqiptimin saktësisht e njëjtën)
Anonymous user

Menyja e navigimit