Ndryshimi mes inspektimeve të "Përdoruesi diskutim:68.151.253.1"

Jump to navigation Jump to search
Faqe e re: Unë jam bllokuar, sepse unë shkroi një artikull që ai nuk e pëlqen. Nuk ka liri e fjaljës ketu. Perdoruesi qe ka bllokuar mua është i njëanshëm dhe paragjykues. Ka qene hera...
(Faqe e re: Unë jam bllokuar, sepse unë shkroi një artikull që ai nuk e pëlqen. Nuk ka liri e fjaljës ketu. Perdoruesi qe ka bllokuar mua është i njëanshëm dhe paragjykues. Ka qene hera...)
(Pa ndryshime)
Anonymous user

Menyja e navigimit