Jump to content

Dallime mes rishikimeve të "Muhammed esh-Shejbaniu"

[redaktim i pashqyrtuar][redaktim i pashqyrtuar]
(Faqe e re: Dijetari i njohur [Hanefi] dhe nxënësi i Imam [Ebu Hanif]s == Hyrje == Çfarëdo çasjeje që do t’i bëhej historisë të së drejtës islame, dhe vetë të drejtës islame, em...)
 
== Shih edhe ==
 
[[Ebu Hanife]]
 
[[Imam Ebu Jusuf]]
Anonymous user