Ndryshimi mes inspektimeve të "Justin Timberlake"

Jump to navigation Jump to search
Runner Runner (2013), Film i vitit 2013
(Runner Runner (2013), Film i vitit 2013)
 
Gjatë kohës kur grupi ndërpreu punën , Timberlake realizoi albumet e tij të para solo <br /> [[Justified]](2002).Justin Timberlake pati fat me këtë album, pasiqë shiti 7 milion kopje. Pastaj albumi <br /> [[FutureSex/LoveSounds]](2006) si dhe hitet <br /> [[Cry Me A River]] <br /> [[Rock Your Body]]. Prej 2007 deri më 2012 Timberlake u përqendrua në karrierën e tij si aktor. Ai u paraqit në filmat si <br /> [[Rrjeti social]], <br /> [[Shokë me benefite]], <br /> [[Në kohë]] etj.
Në vitin 2013 ai vazhdoi karrierën e tij muzikore me albumin <br /> [[20/20 Experience]].
Timberlakeimberlake ka fituar 6 <br /> [[Grami]].
 
 
* [[The Love Guru]], (2008)
* [[The Open Road]], (2008)
* [[Friend With Benfits]],(2011)
* [[In Time]], (2011)
* [[Runner Runner]] (2013)
 
{{muzi-cung}}
Anonymous user

Menyja e navigimit