Dallime mes rishikimeve të "Adem Ramadani"

Jump to navigation Jump to search
 
== Këndimi i ilahive ==
Ademi është i vendosur në bindjen e tij se për ta bërë një hap të tillë duhet ta njohësh dhe ta praktikosh islamin me përpikëri. Ky vendim Ademit i solli edhe vështirësi të shumta me produksione të ndryshme muzikore. Ata nuk donin ta pranonin albumin e parë të tij me ilahi, “Të“[[Të duhemi për Allah”Allah]]”. Disa prej tyre frikësoheshin se do të ishte dështim financiar, prandaj nuk ishin të interesuar që të investonin mjetet e tyre. Kishin frikë se albumi nuk do të shitej sa duhet dhe do të pësonin fiasko. Ndërkaq, ndodhi e kundërta. Albumi ishte më i suksesshmi i albumeve të tij. Jo zyrtarisht flitet se vetëm në Kosovë janë shitur mbi 50.000 kopje, në Maqedoni 15.000 e në diasporë shumë më tepër.
 
== Albumet ==
Anonymous user

Menyja e lëvizjeve