Ndryshimi mes inspektimeve të "Rënia e lirë"

Jump to navigation Jump to search
shpejtesia e trupave ne renie te lire rritet me 9.8 m per sekonde
(shpejtesia e trupave ne renie te lire rritet me 9.8 m per sekonde)
Gjithash kemi edhe formulat e caktueme për rënien e lire. Pershendes Danielen
lame nam
flm per pershendetjen hahahha asgje te lutem
* v = v0 + gt
* h = v0t + gt²/2 (ku a = g dhe l = h)
Anonymous user

Menyja e navigimit