Ndryshimi mes inspektimeve të "Sulfuri"

Jump to navigation Jump to search
1 byte added ,  5 vjet më parë
Kristal të squfurit natyrore
Squfur Crystal
Squfur pastrohet
 
Ajo është një organizatë jo-dritë metali aspekt të verdhë të cilat mund të kombinohen me hidrogjen të sulfide hidrogjeni është një gaz helmues që ka një erë karakteristike e vezëve kalbur. Ajo digjet me një flakë blu që lëshon një erë të veçantë mbytës (dioksid squfuri SO2). Squfurit është i patretshëm në ujë por është i tretshëm në (bi-) disulphide karboni (CS2). Gjendja e oksidimit të squfurit më të zakonshme janë -2, 2, 4 dhe 6.
Anonymous user

Menyja e navigimit