Ndryshimi mes inspektimeve të "Prodhimi i Brendshëm Bruto"

Jump to navigation Jump to search
Rejected the last text change (by Fatjona Lekica) and restored revision 1203213 by Roboti Tung
Etiketat: Redaktim nga celulari Redaktim në versionin web nga celulari
(Rejected the last text change (by Fatjona Lekica) and restored revision 1203213 by Roboti Tung)
 
Prodhimi i Brendshëm Bruto nuk duhet ngatërruar me [[Prodhimin Kombëtar Bruto]] (PKB) i cili paraqet vlerën me çmimet e tregut të të gjitha të mirave materiale dhe shërbimeve të prodhuara nga burimet e punës dhe pronës së banorëve të një shteti '''brenda apo jashtë''' atij shteti në një periudhë të caktuar.
GDP-ja eshte nje prej tregueve kryesore makroekonomike.
 
== Llogaritja e PBB-së ==

Menyja e navigimit