Dallime mes rishikimeve të "Wikipedia:Konflikt interesi"

Jump to navigation Jump to search
 
Zakonisht, zërat/artikujt promovues nuk rikrijohen pasi grisen; pjesa më e madhe e krijuesve të këtyre zërave harrojnë dhe nuk rikthehen më për të bërë redaktime të tjera apo për të mbrojtur faqen dhe shprehur argumente kundër grisjes.
 
 
== Shembuj ==
;Citimi i vetvetes
;Redaktime të paguara
;Autobiografi
;Vet-promovim
;Fushatat
;Marrëdhënie të afërta
 
[[Kategoria:Wikipedia]]

Menyja e lëvizjeve