Ndryshimi mes inspektimeve të "Qeveria Rama I"

Jump to navigation Jump to search
* Ministër i Drejtësisë - [[Nasip Naço]]
* Ministër i Kulturës - [[Mirela Kumbaro]]
* Ministër i Mirëqenies Sociale dhe Rinisë - [[ErionBlendi VeliajKlosi]]
* Ministër Shteti për Inovacionin dhe Administratën Publike - [[Milena Harito]]
* Ministër i Shëndetësisë - [[Ilir Beqaj]]
===Përkatësia politike===
Përkatësia politike e anëtarëve të qeverisë është nga Partia Socialiste dhe Lëvizja Socialiste për Integrim (LSI)
 
== Kronologji e ngjarjeve kryesore ==
===2013===

Menyja e navigimit