Dallime mes rishikimeve të "Përdoruesi diskutim:Planeti"

Jump to navigation Jump to search
 
Për më shumë informacion dhe aplikime për pjesëmarrje ju lutem shikoni këtu: https://meta.wikimedia.org/wiki/Wikipedia_Weekend_in_Tirana_2015. Për cdo pyetje mos hezitoni të na kontaktoni duke lënë shënimin tuaj në faqen Meta si më lart. Shpresoj të shihemi në Wikipedia Weekend 2015. [[Përdoruesi:Margott|Margott]] ([[Përdoruesi diskutim:Margott|diskutimet]]) 18 nëntor 2015 13:03 (CET)
* Prshnëëdetje, patjeter do jem prezent, ju deshiroj pne te mbarë.--[[User:Planeti|'''<span style="color:#000099"><big>P</big></span>'''<span style="color:#0000aa"><small>'''L'''</small></span><span style="color:#0000bb"><small>'''A'''</small></span><span style="color:#0000cc"><small>'''N'''</small></span><span style="color:#0000dd"><small>'''E'''</small></span><span style="color:#0000ee"><small>'''T'''</small></span><span style="color:#0000ff"><small>'''I'''</small></span>]] <sup>[[User_talk:Planeti|'''D'''<small><small>'''ISKUTO'''</small></small>]]</sup> 18 nëntor 2015 22:50 (CET)

Menyja e lëvizjeve