Ndryshimi mes inspektimeve të "Përdoruesi diskutim:Goelia"

Jump to navigation Jump to search
→‎Zhvendosjet: seksion i ri
(→‎Zhvendosjet: seksion i ri)
 
Prsh [[Përdoruesi:Goelia|Goelia]], të lutem mos i hiq stampat me mesazhe në krye të artikujve që janë për përmirësim, ose pa referenca. Vetëm në momentin kur gjith materiali është i përmirësuar, dhe citimet dhe përmbajtja e artikullit është me referenca, atëherë mund të hiqen. --[[Përdoruesi:Liridon|Liridon]] ([[Përdoruesi diskutim:Liridon|diskutimet]]) 22 tetor 2015 20:09 (CEST)
 
== Zhvendosjet ==
 
Përshëndetje [[Përdoruesi:Goelia]],
 
Shoh që vazhdimisht po bën disa zhvendosje që nuk është në rregull. Nëse ke dëshirë të përshtatësh në shqip gjithçka që ka emërtimin origjinal, atëherë duhet të ofroni edhe një referencë që vërtet ne në gjuhën shqipe e përdorim atë lloj emërtimi për atë person, vend, qytet etj, etj. Me raste nuk është e ndaluar, por Rekomandohet që emrat e personave të qëndrojnë origjinal.
 
*''(Goelia zhvendosi faqen [[Mustafa Kemal Atatürk]] tek [[Mustafa Qemal Atatürk]]: shqip.)'' arsyeja juaj është se kështu është shqip, por "Atatürk" nuk është shqip
*''(Goelia zhvendosi faqen [[Bassel Khartabil]] tek [[Bassel Hartabil]])'' arsyeja juaj mund të jetë shqiptimi shqip, por "Bassel" nuk është shqip
 
Ndërsa ke bërë edhe disa zhvendosje të tjera por këto si ke përshtatur në shqip, ndoshta sepse ti mendon se ashtu është më mirë të jenë orgjinal: Esma el-Asad, Esma el-Asad etj. Është mirë që në faqen e diskutimit të artikullit të shtosh një temë të re, dhe të përshkruash me një rresht arsyen e zhvendosjes. Pasi që mbas një kohe mund të vij dikush tjetër dhe njëjte ta zhvendosë në një emër tjetër, dhe kështu shkon gjithmonë secili në kokë të vetë.--[[Përdoruesi:Liridon|Liridon]] ([[Përdoruesi diskutim:Liridon|diskutimet]]) 22 nëntor 2015 16:18 (CET)

Menyja e navigimit