Dallime mes rishikimeve të "Përdoruesi diskutim:Kadribistrica"

Jump to navigation Jump to search
No edit summary
== Translation ==
Hi, can you translate the section "Translation" of my userpage? You can leave the translation on my talkpage. [[Përdoruesi:-XQV-|-XQV-]] ([[Përdoruesi diskutim:-XQV-|diskutimet]]) 10 shkurt 2016 11:21 (CET)
 
== Perkethimet automatike ==
 
Pershendetje [[Përdoruesi:Kadribistrica|Kadribistrica]],
 
Kam pare qe keni pas disa redaktime te mira, dhe kisha ne besim duke mos i kontrolluar punen tuaj. Artikujt tuaj te fundit [[Valensi]], [[Valentiniani II]], [[Valentiniani I]], [[Maximian]], [[Gratiani]] (ndoshta edhe shume artikuj tjerë te krijuar nga ju, do duhet ti kontrolloj) janë për grisje, prandaj nëse dëshiron të qëndrojnë duhet të vepron shpejt. Meqë i keni lënë në këtë gjendje, jeni i vetëdijshëm që janë gabim, prandaj tani-për-tani po jua heq privilegjin [[Wikipedia:Kontrolluesit|Kontrollues]].--[[Përdoruesi:Liridon|Liridon]] ([[Përdoruesi diskutim:Liridon|diskutimet]]) 26 shkurt 2016 18:08 (CET)

Menyja e lëvizjeve