Dallime mes rishikimeve të "Përdoruesi diskutim:Kadribistrica"

Jump to navigation Jump to search
 
Kam pare qe keni pas disa redaktime te mira, dhe kisha ne besim duke mos i kontrolluar punen tuaj. Artikujt tuaj te fundit [[Valensi]], [[Valentiniani II]], [[Valentiniani I]], [[Maximian]], [[Gratiani]] (ndoshta edhe shume artikuj tjerë te krijuar nga ju, do duhet ti kontrolloj) janë për grisje, prandaj nëse dëshiron të qëndrojnë duhet të vepron shpejt. Meqë i keni lënë në këtë gjendje, jeni i vetëdijshëm që janë gabim, prandaj tani-për-tani po jua heq privilegjin [[Wikipedia:Kontrolluesit|Kontrollues]].--[[Përdoruesi:Liridon|Liridon]] ([[Përdoruesi diskutim:Liridon|diskutimet]]) 26 shkurt 2016 18:08 (CET)
:Nuk mund të besoj, të gjithë artikujt tuaj nuk plotësojnë kushtet për të qenë artikuj në wikipedia [[Vilajeti i Shkodrës]], [[Gjergj Gjika]], [[Gajur Dëralla]], [[Mefail Shehu]], [[Kadri Bistrica]], [[Konstantius Chlorus]], Viktor Dushmani]], [[Sofoklis Dushmani]], [[Familja Gjika]], [[Lufta e Cerajës dhe Sllatinës]], [[Xhemë Hasa]]. Sic ju thashë do ju lë pak kohë për ti përmirësuar përndryshe do duhet ti fshij, ndërsa ky është paralajmërim që mos krijoni më artikuj të cilët janë përkthime automatike.--[[Përdoruesi:Liridon|Liridon]] ([[Përdoruesi diskutim:Liridon|diskutimet]]) 26 shkurt 2016 18:47 (CET)

Menyja e lëvizjeve