Ndryshimi mes inspektimeve të "Prezi"

Jump to navigation Jump to search
905 bytes added ,  4 vjet më parë
 
==Historia==
Prezi (ose Prezi.com) u krijua me mbështetjen e [[Kitchen Budapest]] dhe [[Magyar Telekom]] në vitin 2008 në mënyrë që të zëvendësojë prezantimet e zakonshme të bazuara në slide. Sot projekti asistohet nga Sunstone Capital <ref>{{cite web | title = Prezi has been funded by Sunstone Capital | publisher = Prezi | date = 21 July 2009 | url = http://blog.prezi.com/latest/2009/7/21/prezi-has-been-funded-by-sunstone-capital.html | format = Blog | accessdate = 20 October 2014}}</ref><ref>{{cite press release | title = Prezi Press Kit | publisher = Sunstone Capital | url = http://sunstone.eu/wp-content/uploads/2012/05/sunstone-and-prezi.pdf | accessdate = 20 October 2014}}</ref>. Zhvillimi është bërë nga Zui Labs i udhëhequr nga tre themeluesit e tij hungarez Péter Árvai, Szabolcs Somlai-Fischer dhe Péter Halácsy. Fjala ''"prezi"'' është shkurtimi hungarisht për prezantimin.
 
==Produktet dhe karakteristika==
==Përdorimi==

Menyja e navigimit