Ndryshimi mes inspektimeve të "Wikipedia:Vërejtje e Ankesa"

Jump to navigation Jump to search
v
== Pengimi i padrejte nga administratori per vendosjes e fotove cilesore ==
 
Do te doja qe wikipedia te arsyetonte mbi nderhyrjen e administratorit [[Përdoruesi:Liridon|Liridon]] mbi pengimin e fotove ne madhesine dhe vendin ku artikull-shkruesi mendon se jane me mire. Vendosja e fotove dhe imazheve sa me te mira nuk eshte se eshte vetem nje prirja ime subjektive, edhe pse duke qene pak i lidhur me artin e di rendesine qe kane imazhet ne prezantimin e artikujve. Nga ana tjeter duke lexuar me vemendje kriteret per vleresimin e artikujve me te mire, nuk mund te mos permend kriterin 1.2 paragrafi i fundit i [[Wikipedia:Kriteret e një artikulli të përkryer|kritereve te nje artikulli te perkryer]]. Duke qene se nderhyrjet e administratorit ne fjale nuk jane mbi permbajtjen e gabuar apo pasaktesi ne artikull, pengimin nga ana e tij te menyres se paraqitjes se imazheve e shikoj thjesht si nje xhelozi te pakendeshme. Qellimin e ketyre veprimeve e shoh thjesht si nje prirje vandaliste per te mos lejuar paraqitjen cilesore nga ana ime te imazheve cilesore qe e bejne artikullin me te prezantueshem, dhe keshtu si nje kandidat i mundshem per artikull te perkryer. Behet fjale per artikujt [[Historia e arteve]], [[Historia e arteve pamore]] dhe [[Rilindja]]. [[Përdoruesi:Flladimi|Flladi]] ([[Përdoruesi diskutim:Flladimi|diskutimet]]) 25 mars 2016 11:24 (CET)

Menyja e navigimit