Ndryshimi mes inspektimeve të "Qytetari"

Jump to navigation Jump to search
724 bytes added ,  4 vjet më parë
Refuzoi ndryshimin e fundit të tekstit (nga 46.99.38.106) dhe riktheu rishikimin 1342867 nga 46.99.36.5
(Refuzoi ndryshimin e fundit të tekstit (nga 46.99.38.106) dhe riktheu rishikimin 1342867 nga 46.99.36.5)
me këtë Ligj, ka të drejtë të ushtrojë të drejtën e vetëpërcaktimit.
 
'''Ankesat e qytetarëve'''
Qytetari ka të drejtë të parashtrojë ankesë ndaj institucionit shëndetësor përkitazi me
shërbimin shëndetësor që i është ofruar, jo më vonë se 60 ditë pas shkaktimit të incidentit. Pastaj [[Institucioni shëndetësor]] duhet të bëjë hetime lidhur me pohimet në ankesë dhe duhet
të informojë qytetarin mbi rezultatet e hetimeve me shkrim, brenda 10 ditëve të punës. Nëse ai nuk është i kënaqur atëherë Qytetari ka të drejtë të ankesës në vendimin e institucionit shëndetësor, në
[[Institucioni mbështetës shëndetsorë|institucionin e tij mbështetës]].
{{cung}}.....
 
== Burimi i të dhënave ==
<small><references /></small>
 
[[Kategoria:E drejta e qytetarit]]

Menyja e navigimit