Dallime mes rishikimeve të "Përdoruesi diskutim:Kadribistrica"

Jump to navigation Jump to search
U largua krejt përmbajtja e artikullit.
No edit summary
(U largua krejt përmbajtja e artikullit.)
== Bllokimi ==
Pershendetje Kadribistrica! Pashe qe iu drejtove Resnjarit per nje bllokim. Keni ndonje llogari tjeter te bllokuar apo ka ndonje faqe te cilen nuk mund ta redaktosh me kete llogari? --[[Përdoruesi:Olsi|Olsi]] ([[Përdoruesi diskutim:Olsi|diskutimet]]) 10 tetor 2015 00:33 (CEST)
 
um kan blloku ne wiki anglish, a duhet me prit 6 muaj? ja muna me ba ni sen tjeter. [[Përdoruesi:Kadribistrica|Kadribistrica]] ([[Përdoruesi diskutim:Kadribistrica|diskutimet]]) 14 nëntor 2015 02:58 (CET)
 
== Shqiptarët në Mal të Zi ==
 
Përshëndetje @[[Përdoruesi:Kadribistrica|Kadribistrica]]
 
Para se të vendosësh stampat <code><nowiki>{{pa referenca}} {{për përmirësim}} {{dyshim}}</nowiki></code> në një artikull si [[Shqiptarët në Mal të Zi]] së pari diskutoni në faqen e diskutimit të asaj faqe se cfarë mendon ti se nuk shkon me artikullin. Pa referenca - artikulli ka referenca, ndoshta ndonjë seksionit i mungon, ose ndonjë fjalie, por jo gjithë artikullit. Për përmirësim - në krahasim me artikujt e tjerë që kemi në wiki, ky artikull mund të them se bën pjesë tek artikujt e mirë. Dyshim - kjo duhet të specifikohet, për çfarë dyshoni. Faleminderit për mirëkuptimin. Punë të mbarë.--[[Përdoruesi:Liridon|Liridon]] ([[Përdoruesi diskutim:Liridon|diskutimet]]) 4 janar 2016 12:51 (CET)
e kom pa veq harova me heq. [[Përdoruesi:Kadribistrica|Kadribistrica]] ([[Përdoruesi diskutim:Kadribistrica|diskutimet]]) 4 janar 2016 14:07 (CET)
 
== Kadri djali ==
Ckemi Kadri, si je, mir? Shko ke parapelqimet dhe vendos nje e-mail se dua te te kontaktoj. Vetem kte bej se flasim. Shnet.[[Përdoruesi:Alsasiot|Alsasiot]] ([[Përdoruesi diskutim:Alsasiot|diskutimet]]) 7 janar 2016 21:37 (CET)
 
== Kontrollues ==
 
Përshëndetje @[[Përdoruesi:Kadribistrica|Kadribistrica]], të kam dhënë privilegjet kontrollues, pasi që shoh që ke redaktime cilësore. Shpresoj të vazhdosh kështu, punë të mbarë.--[[Përdoruesi:Liridon|Liridon]] ([[Përdoruesi diskutim:Liridon|diskutimet]]) 13 janar 2016 12:08 (CET)
 
Flm [[Përdoruesi:Kadribistrica|Kadribistrica]] ([[Përdoruesi diskutim:Kadribistrica|diskutimet]]) 13 janar 2016 12:13 (CET)
 
:Përshëndetje @[[Përdoruesi:Kadribistrica|Kadribistrica]]. Të ftoj të marrësh pjesë në [[Wikipedia:WikiProjekti Spanja|Wikiprojektin Spanja]], ku mund të krijoni artikuj të rinj nga materialet bazike që kemi mbledhur për 2200 komuna. Udhëzime të mëtejshme ka në faqen e projektit.--[[Përdoruesi:Liridon|Liridon]] ([[Përdoruesi diskutim:Liridon|diskutimet]]) 15 janar 2016 13:36 (CET)
 
Pse spo bon infobox military person? [[Përdoruesi:Kadribistrica|Kadribistrica]] ([[Përdoruesi diskutim:Kadribistrica|diskutimet]]) 24 janar 2016 02:36 (CET)
 
== Translation ==
Hi, can you translate the section "Translation" of my userpage? You can leave the translation on my talkpage. [[Përdoruesi:-XQV-|-XQV-]] ([[Përdoruesi diskutim:-XQV-|diskutimet]]) 10 shkurt 2016 11:21 (CET)
 
== Perkethimet automatike ==
 
Pershendetje [[Përdoruesi:Kadribistrica|Kadribistrica]],
 
Kam pare qe keni pas disa redaktime te mira, dhe kisha ne besim duke mos i kontrolluar punen tuaj. Artikujt tuaj te fundit [[Valensi]], [[Valentiniani II]], [[Valentiniani I]], [[Maximian]], [[Gratiani]] (ndoshta edhe shume artikuj tjerë te krijuar nga ju, do duhet ti kontrolloj) janë për grisje, prandaj nëse dëshiron të qëndrojnë duhet të vepron shpejt. Meqë i keni lënë në këtë gjendje, jeni i vetëdijshëm që janë gabim, prandaj tani-për-tani po jua heq privilegjin [[Wikipedia:Kontrolluesit|Kontrollues]].--[[Përdoruesi:Liridon|Liridon]] ([[Përdoruesi diskutim:Liridon|diskutimet]]) 26 shkurt 2016 18:08 (CET)
:Nuk mund të besoj, të gjithë artikujt tuaj nuk plotësojnë kushtet për të qenë artikuj në wikipedia [[Vilajeti i Shkodrës]], [[Gjergj Gjika]], [[Gajur Dëralla]], [[Mefail Shehu]], [[Kadri Bistrica]], [[Konstantius Chlorus]], [[Viktor Dushmani]], [[Sofoklis Dushmani]], [[Familja Gjika]], [[Lufta e Cerajës dhe Sllatinës]], [[Xhemë Hasa]]. Sic ju thashë do ju lë pak kohë për ti përmirësuar përndryshe do duhet ti fshij, ndërsa ky është paralajmërim që mos krijoni më artikuj të cilët janë përkthime automatike.--[[Përdoruesi:Liridon|Liridon]] ([[Përdoruesi diskutim:Liridon|diskutimet]]) 26 shkurt 2016 18:47 (CET)
 
Fshije mefail shehu, deralla, dhe bistrica. i will not translate anymore sry. per iliret e kom hujdis. [[Përdoruesi:Kadribistrica|Kadribistrica]] ([[Përdoruesi diskutim:Kadribistrica|diskutimet]]) 26 shkurt 2016 19:25 (CET)
 
== Fshatrat e Kosovës ==
 
Përshëndetje Kadribistrica,
 
Punë të mirë po bën me krijimin e artikujve për fshatrat e Kosovës. Mundohu që ti kategorizosh sipas Komunave, ndërsa më pas un do ja heq kategorinë [[:Kategoria:Fshatra në Kosovë|Fshatra në Kosovë]], pasi edhe ashtu kategoritë sipas komunave kategorizohen me kategorinë kryesore Fshatra në Kosovë. Dhe nëse krijon gabimisht kategori si kjo [[:Kategoria:Fshatra në komunën e shtërpcës]], më informo që ti fshij. Punë të mbarë.--[[Përdoruesi:Liridon|Liridon]] ([[Përdoruesi diskutim:Liridon|diskutimet]]) 29 prill 2016 12:45 (CEST)
 
== Fshatrat e Kosovës ==
 
Mirdita Kadribistrica, Po e shoh që po krijon një numër te madh të artikujve me temë nga fshatrat e Kosovës nëse dëshiron përdore këtë tek pjesa e stampës <pre>|autotekst = po</pre> do të shfaqet një tekst hyrës automatikisht në faqe, punë të mbarë.[[Përdoruesi:Tytuu|Tytuu]] ([[Përdoruesi diskutim:Tytuu|diskutimet]]) 27 maj 2016 15:14 (CEST)
 
== Pershendetje ==
Fillimisht duhet te them se ke bere nje pune te paqme duke mbuluar nje boshllek te madh rreth vendbanimeve ne Kosove. Vetem kisha nje pyetje dhe nje sugjerim. Pyetja eshte se ku i merr infot, dhe sugjerimi eshte te hedhesh nje sy tek WikiGjermanisht sepse ka info interesante per vendbanimet ne Kosove dhe mund te kete te dhena qe mund te te hyjne ne pune. Te gjithe te mirat. [[Përdoruesi:Ktrimi991|Ktrimi991]] ([[Përdoruesi diskutim:Ktrimi991|diskutimet]]) 2 qershor 2016 21:38 (CEST)

Menyja e lëvizjeve