Ndryshimi mes inspektimeve të "Gëzim Erebara"

Jump to navigation Jump to search
Në biseda të ndryshme ka treguar se mendimi i tij mbi këtë debat, është se Migjeni ishte niçean.
Ndër filma të tjerë:
“Përtej“Vajzat mureveme kordele gurta”te kuqe”, 1979 (Historia e lëvizjes feministe shqiptare gjatë kohës së Luftës së Dytë Botërore).
“Fushë e gjelbër, fushë e kuqe”, 1984 (Historia e skuadrave të futbollit të Tiranës para dhe gjatë luftës).
“Një Jetë më shumë”, 1985, me bashkëautor Gavrosh Haxhihysenin. (Historia e një jetimi në Tiranë pas përfundimit të Luftës së Dytë Botërore).
Anonymous user

Menyja e navigimit