Dallime mes rishikimeve të "Wikipedia:Wiki Weekend Tirana 2016/Programi"

Jump to navigation Jump to search
| 13.30 - 14.00 || Larmia në Wikipedia dhe Outreachy - Kristi Progri || Edit-a-thon: Monumentet e Kulturës (Greta Doci & Liridon Selmani) || Editathon: Artikuj në FLOSS - Denisa Ruçaj Silva Arapi
|-
| 14.00 - 14.30 || PërseRëndësia kontribuoje editimit Wikipediasë Wikipedias - Boris Budini || Edit-a-thon: Monumentet e Kulturës (Greta Doci & Liridon Selmani) || Editathon: Artikuj në FLOSS - Denisa Ruçaj Silva Arapi
|-
| 14.30 - 15.00 || ''pushim për kafe/çaj'' || ''pushim për kafe/çaj'' || ''pushim për kafe/çaj''

Menyja e lëvizjeve