Dallime mes rishikimeve të "Pjesët përbërëse të kompjuterit"

Jump to navigation Jump to search
[redaktim i pashqyrtuar][redaktim i pashqyrtuar]
 
== Procesori ==
Është një komponent shumë i rëndësishëm ikompjuterit i përbërë nga një qark i cili në mënyrë direkte apo indirekte kryen të gjithëpunën që ne bëjmë në kompjuter. Zakonisht shitet bashkë me mainboard-in dhe nëse joduhet bërë kujdes që të zgjidhet një motherboad dhe një proçesor që mund të funksionojnësë bashku.CPU njihet ndryshe si Ropt po e lezove
 
 
== Memoria ==
Anonymous user

Menyja e lëvizjeve