Ndryshimi mes inspektimeve të "Puka"

Jump to navigation Jump to search
3 bytes added ,  3 vjet më parë
 
Për ilustrim të praktikave kanuno re janë sjellë edhe 8 faqe me fotografi. Libri mbyllet me Fjalorin, Treguesin analitik alfabetik.
Me këtë rast përfitoj të falenderoj të gjithë ata që më dhanë ndihmesën e tyre gjatë përpjekjeve të mia për mbledhjen e materialit në terren, për sistemimin, kodifikimin dhe përgatitjen për botim deri te reçensa: prof. Aleks Buda, prof. Alfred Uçi, prof.Androkli Kostallart; prof. dr. Mark Tirta, doc. Koço Nova e Feti Gjilani, prof. Rrok Zojzi, prof. dr. Aleks Luarasz; dr. Abaz Dojaka, dr. Yllka Selimi; prof. dr.Jup Kastratz; juristët Halil Kopani e Izet Hoxha, prof. Injac Zamputi e Kolë Luka, historiani e etnolo¬gu Pal Doçi etj. Në veçanti falenderoj edhe Z. Schmed (Shmed), i ngarkuari me punë i Zvicrës a.i. në Tiranë, i cili u tregua shumë përkrahës për mundësimin e këtij botimi.--- Figura me e shquar e Pukes Mustaf AGA i Kryeziut, nje atdhetar dhe figure e shquar ne fund shekulin 19 fillim shekullin 20. Pjesmarres ne shpalljen e pavarsise,nje nga antaret e Pukes ne Kongresin e Lushnjes 1920,figure e shquar, Komandant ne luften e zhvilluar te ura e Bardhetit 1913 kunder forcave osmane,Kajmekam ne perandorine Osmane (Zabit).i shtate bajrakeve te Pukes.Pefaqesues i ndeuar i familjes se Zotnive te Kryeziut qe me pase u pasua nga i biri Elez AGA,si nje figure e shquar, atdhetare.
 
== Faqe interneti ==
Anonymous user

Menyja e navigimit