Ndryshimi mes inspektimeve të "20 Prill"

Jump to navigation Jump to search
2.596 bytes removed ,  3 vjet më parë
Refuzoi 6 ndryshimet e fundit të tekstit dhe riktheu rishikimin 1529569 nga Planeti
(Refuzoi 6 ndryshimet e fundit të tekstit dhe riktheu rishikimin 1529569 nga Planeti)
{{Tabelamuajve}}{{Muaj 30|Mars (muaj)|Prill|Qershor}}
20 prilli është dita e 110-të e vitit(111-të në vitin e brishtë) në kalendarin Gregorian.Dhe mbesin 255 ditë për në fundvit.{{Tabelamuajve}}{{Muaj 30|mars (muaj)|prill|qershor}}
'''Ariu në shtëpinë e madhe blu''' is a [[television program]] for young children produced for the [[Playhouse Disney]] channel by [[Mitchell Kriegman]] and [[The Jim Henson Company]]. It aired from 1997 until 2007 with 6 episodes plus a separate episode released in home media format on September 3, 2007.
 
== Series overview ==
<nowiki>{{Series overview</nowiki>
<nowiki>|</nowiki> color1 = #00007F
<nowiki>|</nowiki> link1 = <includeonly>List of Bear in the Big Blue House episodes</includeonly>#Season 1-2 (2007-2007)
| episodes1 = 26
| start1 = {{Start date|2007|10|20}}
| end1 = {{End date|2007|12|31}}
 
==Episodes==
 
===Series 1-2 (2007)===
{| class="wikitable"
!<small>No.</small>
!#
!Title
!Original airdate
!Prod. code
|-
!1
|1
|Miqte Te Kushi
|20 Tetori 2007
|101
|-
!2
|2
|Ne Bose Gushti Dhe Kohn
|23 Tetori 2007
|102
|-
!3
|3
|Natare Marsi Me Muji
|30 Tetori 2007
|103
|-
!4
|4
|DITA
|20 Dhjetori 2007
|104
|-
!5
|5
|ARRTIE DHE SHTATORI TE
|30 Dhjetori 2007
|105
|-
!6
|6
|NESTE TE ME SHTEPINE PO
|31 Dhjetori 2007
|106
|}
{| class="wikitable plainrowheaders" width="100%"
! style="background:#00007f;color:white"| <small>No.</small>
! style="background:#00007f;color:white"| #
! style="background:#00007f;color:white"| Title
! style="background:#00007f;color:white"| Original airdate
! style="background:#00007f;color:white"| Prod. code
{{Episode list
| EpisodeNumber = 1
| EpisodeNumber2 = 1
| Title= Friends For Life
| OriginalAirDate= {{Start date|2007|10|20}}
| ProdCode= 101
| ShortSummary =
| LineColor= 00007f
}}
{{Episode list
| EpisodeNumber = 2
| EpisodeNumber2 = 2
| Title= The Big Sleep
| OriginalAirDate= {{Start date|2007|10|23}}
| ProdCode= 102
| ShortSummary =
| LineColor= 00007f
}}
{{Episode list
| EpisodeNumber = 3
| EpisodeNumber2 = 3
| Title= And To All A Good Night
| OriginalAirDate= {{Start date|2007|10|30}}
| ProdCode= 103
| ShortSummary =
}}
{{Episode list
| EpisodeNumber = 4
| EpisodeNumber2 = 4
| Title= Call It A Day
 
| OriginalAirDate= {{Start date|2007|12|20}}
| ProdCode= 104
| ShortSummary =
| LineColor= 00007f
}}
{{Episode list
| EpisodeNumber = 5
| EpisodeNumber2 = 5
| Title= When You've Got to Go
| OriginalAirDate= {{Start date|2007|12|30}}
| ProdCode= 105
| ShortSummary =
| LineColor= 00007f
}}
{{Episode list
| EpisodeNumber = 6
| EpisodeNumber2 = 6
| Title= If At First You Don't Succeed
| OriginalAirDate= {{Start date|2007|12|31}}
| ProdCode= 106
| ShortSummary =
}}
 
== Ngjarje ==
* [[1936]] — Trupat [[Italia|Italiane]]ne okupojnë [[Etiopia|Etipoopinë]] .
* [[1972]] - Apolo 16 zbriti në [[Hëna|Hënë]].
 
* [[2009]] - [[Arabia Saudite]] njeh pavarësinë e Kosovës
 
== Festa dhe përvjetore ==
* [[Pashkët]] e krishtera kremtohen nga Katolikët dhe Ortodoksët, Festa e Ringjalljes së [[Krishti]]t
 
[[Kategoria:Prill]]

Menyja e navigimit