Dallime mes rishikimeve të "Universiteti POLIS"

Jump to navigation Jump to search
Refuzoi 3 ndryshimet e fundit të tekstit (nga 213.207.45.70) dhe riktheu rishikimin 1742241 nga Zmarlind5
No edit summary
(Refuzoi 3 ndryshimet e fundit të tekstit (nga 213.207.45.70) dhe riktheu rishikimin 1742241 nga Zmarlind5)
[[Skeda:Universiteti Polis.svg|parapamje|
Logo Zyrtare
]]
{{Infobox university
|name=Universiteti Polis
|native_name=Universiteti Polis University
|image= [[Skeda:POLIS SIT.jpg|thumb|150PX|Stema e Universitetit Polis]]
|image=
|latin_name=
|established=2006
|type=Privat. Nivele studimi: [[Bachelor]], [[Master]], [[PhD]]
|staff=Altin Sula
|rector=Prof. Dr. [[Besnik Aliaj]]
|faculty=50 vete
|students=1000
|affiliations=AESOP (Association of Europian Schools of Planning); AEEA (Association of Europian Education on Architecture); CEEMAN (Central and East Europian Management Development Association); Universiteti njihet nga database i UNESCO-s dhe MAGNA CHARTA ne Bolonje.
|website=[http://www.universitetipolis.edu.al www.universitetipolis.edu.al]
|native_name=Universiteti Polis
|motto=Hapsire per Mendimin
|motto=
|calendar=Semester
|endowment=Vetefinancim, privat.

Menyja e lëvizjeve