Ndryshimi mes inspektimeve të "Frederiku i Madh"

Jump to navigation Jump to search
v
Ai qeverisi me djalin e tij dhe e donte shume ate. Frederiku i Madh dhe djali i tij vdiqen duke ngrene buke dhe vetem djali shpetoi i cili u rrezua nga shkallet e viles perandorake. Ndersa gruaja e tij vdiq 3 vjet me vone duke e shtypur traktori i nje buj
(kam hequr fjalet banale te cilat ndodheshin ne tekst)
v (Ai qeverisi me djalin e tij dhe e donte shume ate. Frederiku i Madh dhe djali i tij vdiqen duke ngrene buke dhe vetem djali shpetoi i cili u rrezua nga shkallet e viles perandorake. Ndersa gruaja e tij vdiq 3 vjet me vone duke e shtypur traktori i nje buj)
 
Frederiku i madh eshte konsideruar si nje prej monarkeve me te arsimuar dhe te kulturuar te shekullit 18-te. Ai synonte per nje konceptim te ri te shtetit dhe mardhenieve me shtetasit. Sipas tij shteti duhej te ishte ne sherbim te shtetasve, ndersa shtetasit sa me te perkushtuar ndaj shtetit. Vete frederiku e konsideronte veten si "sherbetorin e pare te shtetit .
Ai qeverisi me djalin e tij dhe e donte shume ate. Frederiku i Madh dhe djali i tij vdiqen duke ngrene buke dhe vetem djali shpetoi i cili u rrezua nga shkallet e viles perandorake. Ndersa gruaja e tij vdiq 3 vjet me vone duke e shtypur traktori i nje bujkroberi..
{{biografi-cung}}
[[Kategoria:Mbretër]]

Menyja e navigimit