Dallime mes rishikimeve të "Wikipedia:Administrata"

Jump to navigation Jump to search
v
*<s>{{PËR|I përgjegjshëm në punë, mendoj se i ka përmbushur kriteret.}} [[Përdoruesi:Artibrahimi1974|Artibrahimi1974]] ([[Përdoruesi diskutim:Artibrahimi1974|diskutimet]]) 14 Shkurt 2018 22:15 (CET)</s> (Përdorues i ri 2 javë, nuk plotëson kushtin për të votuar)
*{{KUNDËR|Përdorues i mirë, por jo akoma gati për statusin e Administruesit. Shpresoj që vendimi i kësaj kandidature mos të ndikoj në kontributin cilësor që {{ping|Astronomi06}} po i jep Wikipedia-s. – [[Përdoruesi:Βατο|Βατο]] ([[Përdoruesi diskutim:Βατο|diskutimet]]) 15 Shkurt 2018 12:29 (CET)}}
*{{KUNDËR|– Në përputhje me mendimin e përdoruesit Liridon – [[Përdoruesi:AT44|AT44]] ([[Përdoruesi diskutim:AT44|diskutimet]]) 15 Shkurt 2018 19:47 (CET)}}
 
=====Diskutimi=====
*Duke pasur parasysh se ne sqwiki kemi disa administratore aktive, dhe shkalla e vandalizmit eshte ulur, gje qe nuk e pershpejton nevojen per administratore te ri. Prandaj per kandidatin {{ping|Astronomi06}} kam disa pyetje qe shpresoj se mund te na pergjigjet dhe ne te kemi nje bindje me te qarte per te.

Menyja e lëvizjeve