Jump to content

Dallime mes rishikimeve të "Konsumizmi"

1.849 bytes added ,  4 vjet më parë
Krijuar nga përkthimi i faqes "Consumerism"
[redaktim i pashqyrtuar][redaktim i pashqyrtuar]
(Krijuar nga përkthimi i faqes "Consumerism")
 
(Krijuar nga përkthimi i faqes "Consumerism")
== Referencat ==
{{Reflist|30em}}
 
== Lidhje të jashtme ==
* [https://web.archive.org/web/19970217210710/http://www.adbusters.org/ AdBusters], një anti-konsumizmit magazine
* [https://web.archive.org/web/20130126052213/http://www.brunswickgroup.com/files/html/brunswickreviewIssue6/assets/pdf/6-Consumer-Culture.pdf "Konsumatorit Kulturës"], nga Ginny Wilmerding.
* [http://www.steadystate.org Qendra për Përparimin e të Qëndrueshme Ekonominë e Shtetit], një post-consumerist makro-ekonomike në kuadër
* [http://www.circlesofsustainability.org/ Qarqet e Qëndrueshmërisë], në ueb për Qarqet e Qëndrueshmërisë qasje
* [http://develop.consumerium.org/wiki/Main_Page Consumerium Zhvillimin Wiki], një wiki të lidhura me të, të konsumit të aktivizmit
* [http://www8.nationalacademies.org/onpinews/newsitem.aspx?RecordID=12794 "Konsumatorët nuk mund të realizimit të plotë të ndikimit të tyre në zgjedhje"]
* [https://web.archive.org/web/20160323061855/http://www.consumersolidarity.org/,/ Një Globale Të Konsumit Të Lëvizjes Solidariteti]
* [https://www.academia.edu/4501557/Globalization_and_Culture_Vol._3_Global-Local_Consumption_editor_with_Imre_Szeman_Sage_Publications_London_2010 ''Global-të lokale të konsumit''], nga Imre Szeman dhe Pali James
* [https://www.academia.edu/3230921/Globalizing_Consumption_and_the_Deferral_of_a_Politics_of_Consequence "Globalizing konsumit"] nga Paul James dhe Andy Scerri
* [http://truth-out.org/opinion/item/19050-the-experiment-requires-that-you-continue-obedience-to-corporate-state-authority-in-an-increasingly-dangerous-consumer-society "Bindja, Konsumizmit, dhe ndryshimet Klimatike"], nga Yosef Brody
* [http://www.postconsumers.com Postconsumers], të lëvizin përtej addictive konsumizmit
* [http://www.renegadeconsumer.com/ Renegade Konsumatorit], një mënyrë aktive anti-konsumizmit organizatë
263

edits