Ndryshimi mes inspektimeve të "Përdoruesi diskutim:Mikullovci11"

Jump to navigation Jump to search
ska përmbledhje të redaktimeve
Merreni me mend këkuan që në shkëmbim që ne të quanim IRJM në Maqedoni atëherë ato do të shkruanin tek Wikipedia e tyre që Kosova është e vetëm shtet dhe jo rajon i diskutuar.
Kjo më irriton pasi kësilloj pazaresh janë të papranushme nuk dija se ku të ankohesha psi shof që po lobojn shum kundrejt meje duke shkruajtur gjith andej kunër meje vetëm se zbatoj rezolutën e OKB që vetë ato njohin. Vetë ai shteht prezantohet me këtë emër në [[OKB]], [[FMN]], [[Banka Botërore]] etj sdi pse këtë gjë e mohojnë është fare e qartë ju lutem më ndihmoni.
[[Përdoruesi:Irvi Hyka|Irvi HykaIH]]
:Jo ti e ke keqkuptuar atë që kam thënë. Unë deshta per të treguar qe pyetjet që nuk kanë të bëjnë me përmbajtjen, teknologjinë ose dizajnin e faqes kryesore, do të bëhen në [[Wikipedia:Kuvendi|Kuvend]] dhe jo në [[Diskutim:Faqja Kryesore]]. Për këtë punë që më tregove të lutem a mund të më japësh një shqarim dhe ndonjë dëshmi për këtë gjë që po ndodh. --[[Përdoruesi:Mikullovci11|Mikullovci]] 6 Korrik 2010 16:40 (CEST)
::Po ja tek është http://mk.wikipedia.org/wiki/%D0%A0%D0%B0%D0%B7%D0%B3%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D1%80_%D1%81%D0%BE_%D0%BA%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%81%D0%BD%D0%B8%D0%BA:MacedonianBoy
 
po vandalizojn në Wikipedian shqip e kuptova që bëra gabim që e shkruajta tek [[Diskutim:Faqja Kryesore]] sepse duhet ta shkruaja tek [[Wikipedia:Kuvendi|Kuvend]] dhe ju kërkoj të falur por nuk di pse nuk po merren masa ndaj këtyre sllave që vandalizojn në Wiki Shqip.
Ato nuk dinë as shqip pasi diskutimin në faqen time e fillojn në anglisht po mos harrojm se kësaj i thon Wikipedia Shqip. Unë thjesht jam që Wikipedia shqipt të mbajë një status neutral dhe nëse mund të keni akses të nryshoni në faqen [[IRJM]] termin Republika e Maqedonisë paasi është i gabuar dhe ta zëvëndësoni me Ish Republika Jugosllave e Maqedonisë do tju a dija për faleminderit. Miqësisht [[Përdoruesi:Irvi Hyka|Irvi HykaIH]]
:Titulli Rep. e Maqedonis është korrekt. Shikoje [[en:Wikipedia:Article titles]]. Në inter Wiki përdoret Rep. e Maqedonis ose vetem Maqedonia. Për shkak problemeve me Greqin ende nuk janë zgjidhur. Deri më tani ky emer do të zgjas përkohësisht, për këtë Rep. Maqedonis nuk kan arrit me ju bashkangjit Nato-s, për shkak protestave qe ka bërë Greqia. Për këtë duhet të mbetet emri Rep. Maqedonis. --[[Përdoruesi:Mikullovci11|Mikullovci]] 7 Korrik 2010 09:32 (CEST)
 
::Unë s'jam dakord me termin Rep. Maqedonisë. Ai shtet në bazë të rezolutë të Këshllit të Sigurimit të OKB njihet me emrin Ish Republika Jugosllave e Maqedonisë ose shkurt IRJM dhe mbi këtë ska pse diskutohet në çdo aktvite vetë Shkupi prezantohet me FYROM (IRJM) nga lojrat olimpike deri tek Eurovizini. Në çdo organizëm si [[OKB]], [[FMN]], [[Banka Botërore]]. Ku vetë Shkupi pranon këtë emër ku aderon në këto orgnaizata çmudn të themi ne. Maqedonia nuk ekziston as është greke e as sllave madje mund të them që është ilire pasi me vdekjen e Alkesadrit ligjërisht froni duhet ti kalonte eprjotes Olimpia por në fakt u bë një luftë civile që çpëbëu perandorin. Të mbash emrin Maqedoni për këtë shtet të krijuar rishtaz nga shpërbërja e Jugosllavisë është komplet kundër çdo norme ndërkombëtare. --[[Përdoruesi:Irvi Hyka|Irvi HykaIH]] 7 Korrik 2010 14:25 (CEST)
:::Diskutimi bëhet [[Përdoruesi diskutim:Eagleal#Emri " Maqedoni "|këtu]] tani. --[[Përdoruesi:Mikullovci11|Mikullovci]] 7 Korrik 2010 14:31 (CEST)
 
::Më falë po unë kam refernca e sbi pre e kërcëmive që sllavët më bën që do hiqnin Kosovës statusin shtet. Unë kam të drejtë e ju nëse i thoni vetes shqiptar ju lutem më ndihmoni ti ndlaojm së vandalizuari sllavët. Miqësisht [[Përdoruesi:Irvi Hyka|Irvi HykaIH]]
 
== Shprehja e kërcnimit ndaj IH ==

Menyja e navigimit