Ndryshimi mes inspektimeve të "Përdoruesi diskutim:1l2l3k"

Jump to navigation Jump to search
 
Përshëndetje! Së pari ju falënderoj për këshillën që më dhatë.
Çështja "Poradeci": Me miratimin e [http://www.qbz.gov.al/botime/fletore_zyrtare/2016/PDF-2016/64-2016.pdf| ligjit nr.35/2016] në Republikën e Shqipërisë e drejta e autorit njihet deri në 70 vjet pas vdekjes së tij. Riprodhimi në çfarë do forme i veprës së artit, në këtë rast fotografimi i bustit dhe publikimi i tij, duhet të miratohet paraprakisht nga autori ose trashëgimtarët e tij brenda periudhës ku ky ligj i jep tagër për të mbajtur këto të drejta mbi veprën e artit. Andaj, mendoj se "Skeda:Statuja.jpg" me autor Z. [[Muntaz Dhrami]] duhet të griset dhe ky model të ndiqet edhe për raste të tjera në respekt të ligjit. Shëndet! --[[Përdoruesi:The199206|The199206]] ([[Përdoruesi diskutim:The199206|diskutimet]]) 21 gusht 2018 14:48 (CEST)

Menyja e navigimit