Ndryshimi mes inspektimeve të "Rahoveci"

Jump to navigation Jump to search
1 byte removed ,  2 vjet më parë
Refuzoi ndryshimin e fundit të tekstit (nga 84.22.55.11) dhe riktheu rishikimin 1926053 nga 46.99.72.88
(Refuzoi ndryshimin e fundit të tekstit (nga 84.22.55.11) dhe riktheu rishikimin 1926053 nga 46.99.72.88)
 
Për kah lartësia mbidetare këto vendbanime ndahen në luginore-rrafshirë, kodrinore dhe malore.
Vendbanimet të cilat janë të përfshira në lugina ose rrafshira janë këto : (310 – 350 m.) [[Xërxa]], Fortesa, Gexha, Malësia e Vogël, Drinasi, Denji, Dabidoli, [[Çifllaku]], NagavciNagaci, [[Hoça e Vogël]] dhe Retia.
 
Vendbanimet të cilat janë të përfshira në lartësitë mbidetare prej 350 – 600 m qe i takojnë kategorisë së vendbanimeve kodrinore janë : Rahoveci, [[Drenoci]], Senovci, Pastaselli, Palluzhë, Kramoviku, Mrasori, [[Hoça e Madhe]], [[Apterushë]], Zaçishti, Patoçani i Ulët, Patoçani i Epërm, Nashpalla, Bratotini, Vranjaka, Celina dhe [[Krusha e Madhe]] (edhe pse disa pjesë të reja të vendbanimëve të këtyre fshatrave u takojnë pjesës së kategorisë së luginave ose rrafshirave).

Menyja e navigimit