Dallime mes rishikimeve të "Stampa:Dokumentacioni cung"

Jump to navigation Jump to search
Përkthim
v (Liridon zhvendosi faqen Stampa:Stub documentation tek Stampa:Dokumentacioni cung: sq)
(Përkthim)
 
 
=== Si identifikohet një faqe cung? ===
* Nëse është e mundur, përpiquni të gjeni stampën cung më të përshtatshme për artikullin.
* If possible, try to find the most appropriate stub template for the article. A full list can be found at [[Wikipedia:WikiProject Stub sorting/Stub types]].
* Nëse është e nevojshme mund të përdoren më shumë se një stampë cung (maksimumi katër) në të njëjtin artikull.
* Two or more different stub templates may be used, if necessary, though no more than four should be used on any article.
* Vendosni stampën cung në fund të artikullit, pas seksionit "Lidhjet e jashtme", çdo shabllon navigimi, dhe etiketave të kategorive.
* Place a stub template ''[[WP:FOOTERS|at the very end]]'' of the article, after the "External links" section, any navigation templates, and the category tags. As usual, templates are added by including their name inside double braces, e.g. <code><nowiki>{{stub}}</nowiki></code>.
 
=== Më shumë info ===

Menyja e lëvizjeve