Ndryshimi mes inspektimeve të "Faqja kryesore"

Jump to navigation Jump to search
ska përmbledhje të redaktimeve
Etiketa: përpunim burimi 2017
Etiketa: përpunim burimi 2017
__NOTOC__
<!-- KËTU FILLON KOKA E FAQES -->
{{Wikipedia:Faqja kryesore/Koka}}
<!-- KETUKËTU MBARON KOKA E FAQES -->
<!-- KËTU FILLON PËRMBAJTJA E FAQES -->
<!-- ====================================================================
D H E K E T U F I L L O N P E R M B A J T J A
========================================================================= -->
<!-- == DHE KETU FILLOJNE VITRINAT E FAQES == -->
{| width="100%" style="margin-top:5px; padding:5px 10px; border:1px solid #a7d7f9; -moz-border-radius: 10px; -webkit-border-radius: 10px; border-radius:10px;"
<!-- KËTU FILLON PJESA E MAJTË E PËRMBAJTJES -->
 
|width="63%" valign="top" style="padding-right:15px;"| <!-- ======== KONFIGURIMI I SEKSIONIT MAJTAS =============-->
<div id="mf-Artikulli_i_javes">{{Vitrina kryesore
| ngjyra_vija =
}}</div>
<div id="mf-PervejtoretPërvjetorët">{{Vitrina kryesore
| logojasfond =
| logoja = HSDagensdatum.svg
| permbajtja =
{{{{LOCALDAY}} {{LOCALMONTHNAME}}}}
| lidhja = [[{{LOCALDAY}} {{LOCALMONTHNAME}}|Lexo më shumë...]] • [[:Stampa:{{LOCALDAY}} {{LOCALMONTHNAME}}|[±]]]
}}</div>
{{Vitrina kryesore
{{Wikipedia:Faqja kryesore/Fotografia e ditës/{{LOCALYEAR}}/{{LOCALMONTH}}/{{LOCALDAY}}}}
 
| lidhja = [[Wikipedia:Faqja kryesore/Fotografia e ditës|Fotografia e ditës]] • [[Wikipedia:Fotografi perfekte|Fotografi perfekte]] • [[Wikipedia:Faqja kryesore/Fotografia e ditës/{{LOCALYEAR}}/{{LOCALMONTH}}/{{LOCALDAY}}|[±]]]
| ngjyra_vija =
}}
<!-- KËTU MBARON PJESA E MAJTË E PËRMBAJTJES -->
<!-- ================== KONFIGURIMI I SEKSIONIT DJATHTAS =========================== -->
<!-- KËTU FILLON PJESA E DJATHTË E PËRMBAJTJES -->
 
|valign="top" style="padding-left:15px;border-left:1px solid #a7d7f9;"|
<!-- {{Vitrina kryesore

Menyja e navigimit