Ndryshimi mes inspektimeve të "Lance Armstrong"

Jump to navigation Jump to search
 
==Akuzat e dopingut, hetimi dhe rrëfimi==
Armstrong është akuzuar për doping për pjesën më të madhe të karrierës së tij.<ref>{{cite web|url=http://www.cyclingnews.com/features/index-of-lance-armstrong-doping-allegations-over-the-years/|title=Index of Lance Armstrong doping allegations over the years|trans-title=Indeksi i akuzave për doping të Lance Armstrong ndër vite|publisher=Cyclingnews.com|language=en|author=Laura Weislo|date=23 gusht 2012|accessdate=7 qershor 2019}}</ref> Ai i mohoi këto akuza deri në janar 2013, ku ai pretendoi se nuk kishte dalë asnjë pozitiv në një test gjatë gjithë karrierës së tij.
 
==Referenca==

Menyja e navigimit