Dallime mes rishikimeve të "Lee Van Cleef"

Jump to navigation Jump to search
stampa
(stampa)
{{Pa referenca|{{CURRENTMONTH}} {{CURRENTYEAR}}}}
Lee Van Cleef (9 janar 1925 - 16 dhjetor 1989) ishte një aktor amerikan film i cili u shfaq kryesisht në foto perëndimore dhe veprim. Karakteristikat e tij të mprehtë dhe sytë e mprehtë çoi në hedhur i tij është si një zuzar në rezultatet e filmave të tillë si Noon Lartë, Man Who Shot Liberty fruda dhe mirë keqe dhe shëmtuar.
{{për përmirësim|Aktor-cung}}
'''Lee Van Cleef''' (9 janar 1925 - 16 dhjetor 1989) ishte një aktor amerikan film i cili u shfaq kryesisht në foto perëndimore dhe veprim. Karakteristikat e tij të mprehtë dhe sytë e mprehtë çoi në hedhur i tij është si një zuzar në rezultatet e filmave të tillë si Noon Lartë, Man Who Shot Liberty fruda dhe mirë keqe dhe shëmtuar.
Early life
Early life

Menyja e lëvizjeve