Ndryshimi mes inspektimeve të "Nadezhda Petroviq"

Jump to navigation Jump to search
v
(GR) File renamed: File:Nad petrovic6.jpgFile:Beta Vukanovic Letnji dan.jpg Criterion 3 (obvious error) · The file name is a credit to another painter (Nadezda Petrovic), which is an error.
v ((GR) File renamed: File:Nad petrovic6.jpgFile:Beta Vukanovic Letnji dan.jpg Criterion 3 (obvious error) · The file name is a credit to another painter (Nadezda Petrovic), which is an error.)
Skeda:Nad petrovic4.jpg|''Pogreb u Sicevu'' (1905)
Skeda:Nad petrovic5.jpg|''Në brendësi të pyllit'' ({{circa|1900}})
Skeda:NadBeta petrovic6Vukanovic Letnji dan.jpg|Ditë vere ({{circa|1900}})
Skeda:Petrovic beach in bretanji.jpg|''Plazhi në Bretanji'' ({{circa|1900}})
Skeda:Petrovic ships down the sava.jpg|''Anija e poshtme dhe Sava'' ({{circa|1900}})

Menyja e navigimit