Ndryshimi mes inspektimeve të "Rahoveci"

Jump to navigation Jump to search
129 bytes added ,  1 vit më parë
Shpëtim i burimeve 3 dhe etiketim 0 si të vdekura.) #IABot (v2.0
v (U kthyen ndryshimet e 80.80.168.170 (diskutimet) në versionin e fundit nga Βατο.)
Etiketa: Rollback
(Shpëtim i burimeve 3 dhe etiketim 0 si të vdekura.) #IABot (v2.0)
* <small>Dokumente të [[Organizata për Siguri dhe Bashkëpunim në Evropë|OSCE]]-së të gjetura në internet në vitin [[2006]], për profilet e komunave të Kosovës: [http://www.osce.org/item/1196.html]</small>
* <small>Dokumente të [[Rrjeta Elektronike e Organizatave Mjedisore Kosovare|Rrjetës Elektronike të Organizatave Mjedisore Kosovare]] - Sharri.net [[2006]]: [http://www.sharri.net/admin/editor/downloads/komunat/rahoveci.pdf rahoveci.pdf]</small>
* <small>Dokumente të [[Posta dhe Telekomi i Kosovës|Postës dhe Telekomit Kosovës]] të gjetura në internet [[2006]]:[https://web.archive.org/web/20061121031904/http://www.ptkonline.com/web/site/index.php?CatId=8&PageId=15&language=0 KodePostare.pdf]</small>
* <small>Dokumente të Misionit të Bibliotekës së Kosovës të gjetura në internet në vitin [[2006]]: Raporti i IFLA-s/FAIFE-së, prill 2000: [http://www.ifla.org/faife/faife/kosova/koan3alb.htm Anex 3]
</small>
*[http://www.rahovecpress.com RahovecPress.com]
* [http://www.rahoveci24.com/ Rahoveci24.com]
*[https://web.archive.org/web/20080223010414/http://www.komunat-ks.net/eng/html/index.php Association of Kosovo Municipalities] - Asociacioni i Komunave të Kosovës
----
*[http://www.osce.org/item/1196.html OSCE Profile of Rahovec .pdf]
*[http://www.osce.org/item/1196.html?html=1 OSCE Profile of Rahovec .html]
*[http://www.sharri.net/admin/editor/downloads/komunat/rahoveci.pdf Rrjeta Elektronike e Organizatave Mjedisore Kosovare - Rahoveci] - sharri.net
*[https://web.archive.org/web/20060502111932/http://www.iom.ipko.org/Projects/kdserhs/index.htm Organizata Internacionale e emigrimit]
*[http://www.ifla.org/faife/faife/kosova/kosorepo.htm#_Toc480784381 IFLA - International Federation of Library Associations and Institutions] - raport para dhe pas luftës - anglisht
----

Menyja e navigimit