Dallime mes rishikimeve të "Unioni Astronomik Ndërkombëtar"

Jump to navigation Jump to search
Lidhje të jashtme të shpëtuara: 1 Lidhje të jashtme të etiketuara si të vdekura: 0) #IABot (v2.0
(Shpëtim i burimeve 3 dhe etiketim 0 si të vdekura.) #IABot (v2.0)
(Lidhje të jashtme të shpëtuara: 1 Lidhje të jashtme të etiketuara si të vdekura: 0) #IABot (v2.0)
* [https://web.archive.org/web/20070817145932/http://www.astronomy2009.com.br/index.html Asambleja e Përgjithshme e XXVII - 2009]
* [http://www.astronomy2012.com Asambleja e Përgjithshme e XXVIII - 2012]
* [httphttps://web.archive.org/web/20161025191756/https://astronomy2015.org/ Asambleja e Përgjithshme e XXIX - 2015]
* [http://iauga2021.org Asambleja e Përgjithshme e XXXI - 2021]
 

Menyja e lëvizjeve