Ndryshimi mes inspektimeve të "Përdoruesi diskutim:Euriditi"

Jump to navigation Jump to search
Etiketa: përpunim burimi 2017
: Përshendetje {{ping|Klein Muçi}}! Kryesisht jane perdorues qe heqin permbajtje ose krijojne artikuj me shprehje pa permbajtje. Por do ta kem parasysh, te falenderoj! --'''[[Përdoruesi:Euriditi|<font style="text-shadow:#000 0.1em 0.1em 0.1em; background: #C44747; color:white;l">&nbsp;Euriditi&nbsp;</font>]]''' 7 tetor 2019 17:03 (CEST)
:: E vërtetë. Thjesht ta thashë me shpresën se mund të ndihmoj pasi dhe unë bllokoja pa arsyetim më parë, duke menduar që shkelja e bërë është e vetëmjaftueshme, derisa u gjenda përpara situatës që më duhej të bllokoja dikë e s'isha më i sigurt nëse e kisha bllokuar më parë e nëse po, për çfarë e m'u desh të shikoja tërë kontributet e tij për të kuptuar si ishte puna. Që aty vendosa t'i vija arsyet. :P Bëhet fjalë për rastin e vandalizimit të faqeve të përvjetorëve, nëse e ke parasysh si rast këto kohë. Vazhdimisht përmbajtja zëvendësohet me tituj nga Rrëfenjat e Perimeve, shpeshherë dhe nga përdorues të ndryshëm. S'e kuptoj shumë si vandalizëm, që të jem i sinqertë. - 7 tetor 2019 17:12 (CEST)
 
== Church of Saint Nicholas, Lezhe ==
 
Pershendetje. Artikulli i Wikipedisë anglosaksone Church of Saint Nicholas, Lezhe ne wikipedine shqipe eshte emertuar gabimisht [[Xhamia e Selimijes]], i cili ka qenë funksion historik. Mund ta zhvendosësh në titullin përkatës të lutem sepse ajo ngrehinë nuk është xhami. Funksioni origjinal ka qenë kishë, aty është mbajtur [[Besëlidhja e Lezhës|Kuvendi i Lezhës]], ndërsa funksioni i fundit është mauzole i Skënderbeut.--[[Speciale:Kontributet/148.251.233.216|148.251.233.216]] 15 tetor 2019 20:41 (CEST)
Anonymous user

Menyja e navigimit