Ndryshimi mes inspektimeve të "Përdoruesi diskutim:Olsi"

Jump to navigation Jump to search
(→‎Cashbook Finance: seksion i ri)
 
Une ju kam sqaruar dhe argumentuar te gjithe pikat qe ju keni paraqitur ne kandidaturen per grisje. Cfare duhej korigjuar eshte korigjuar. Pjesa tjeter e pikave qe keni paraqitur nuk eshte e vlefshme e nuk ka asnje sens logjik ne krahasim me formatin e kompanive te tjera shqiptare, keshtu qe nuk e kuptoj pse ju vazhdoni insistoni per kete kandidature. Ndonje ngerç personal mbase, por me nje shikim asnjeanes faqja tanime eshte ne perputhje te te gjitha rregullave te wikipedia si dhe ne te njejten linje e format me te gjithat faqet e tjera te kompanive shqiptare (ketu do shtoja se eshte edhe me e plote, paraqitshme, si dhe me e mire referuar). Pra nuk ka asnje arsye pse kjo faqe te kete kandidature per grisje. Nese nuk keni ndermend apo per nje arsye apo tjeter nuk doni te kuptoni argumentat e mesiperm per heqjen e kandidatures per grisje, atehere edhe mund ta fshini fare faqen, sepse shoh qe pjesa e argumentimit logjik nuk funksionoka me ju. Faleminderit!
 
== Artikujt në lidhje me muzikën ==
 
Përshëndetje! :)
 
Po shihja ndryshimet më të fundit e pashë disa fshirje në seri të faqeve të reja në lidhje me këngëtarë të ndryshëm. S'i pashë me hollësi përmbajtjet por nga sa pak shihej nga ndryshimet e fundit, dukeshin në rregull. Janë këngëtarë e grupe muzikore për të cilët na duhet nga një artikull këtej. Për shembull, ''The Dreams'' është nga të parët që kanë sjellë muzikën techno në Shqipëri, për të mos thënë grupi i parë. ''Free MC'' përsëri është grup me disa dekada karrierën në rrymën e vetë. Rati dhe Anjeza janë këngëtarë pak më të rinj krahasuar me ta por besoj se janë mjaftueshëm të shquar sa për të qenë në SqWiki. Gëzojnë njohje në publik, kanë disa këngë e videoklipe, të pranishëm në ekran e në salla koncertesh... Besoj se i përmbushin kushtet për ''notability''. Unë s'e pashë si ishte përmbajtja e plotë por sido të ishte besoj se më mirë do të kishte qenë thjesht të liheshin ca rreshta e artikulli të figuronte si i cunguar se sa të fshihej fare. (Me shpresë se do të punohej nga ndokush më mirë në të ardhmen.) - [[Përdoruesi:Klein Muçi|Klein Muçi]] ([[Përdoruesi diskutim:Klein Muçi|diskutimet]]) 27 mars 2020 14:42 (CET)

Menyja e navigimit