Ndryshimi mes inspektimeve të "F.C. Internazionale Milano"

Jump to navigation Jump to search
| Presidenti || {{flamuri|Kina}} [[Steven Zhang]]
|-
| Zëvëndës-president || {{flamuri|Argjentina}} [[Javier Zanetti]]<ref>{{cite web|url=http://inter.al/zanetti-une-zevendes-president-nje-pergjegjesi-e-madhe-do-te-bej-ambasadorin-per-thohir-dhe-per-me-teper/|title=Zanetti: “Unë zëvëndës president, një përgjegjësi e madhe. Do të bej ambasadorin për Thohir, dhe ndër të tjera…”|website=inter.al|publisher=Inter Club Albania|language=sq|date=22 korrik 2014|accessdate=28 prill 2020}}</ref>
| Zëv-president || {{flamuri|Argjentina}} [[Javier Zanetti]]
|-
| Bordi i drejtorëve || {{flamuri|Kina}} Zhang Kangyang<br>{{flamuri|Italia}} Alessandro Antonello<br>{{flamuri|Italia}} Giuseppe Marotta<br>{{flamuri|Kina}} Ren Jun<br>{{flamuri|Kina}} Yang Yang<br>{{flamuri|Kina}} Mi Xin<br>{{flamuri|Kina}} Zhu Qing<br>{{flamuri|Hong Kongu}} Daniel Kar Keung Tseung<br>{{flamuri|Kina}} {{flamuri|SHBA}} Tom Pitts

Menyja e navigimit