Ndryshimi mes inspektimeve të "Kongresi ndërkombëtar i matematikanëve"

Jump to navigation Jump to search
Lidhje të jashtme të shpëtuara: 3 Lidhje të jashtme të etiketuara si të vdekura: 0) #IABot (v2.0
(Shpëtim i burimeve 2 dhe etiketim 0 si të vdekura.) #IABot (v2.0)
(Lidhje të jashtme të shpëtuara: 3 Lidhje të jashtme të etiketuara si të vdekura: 0) #IABot (v2.0)
* [https://web.archive.org/web/20100907195838/http://www.mathunion.org/activities/icm/previous/2002/ ICM 2002] (Proceedings available on the [http://arXiv.org arXiv]) - {{en}}
* [http://www.icm2006.org/ ICM 2006] ([http://www.icm2006.org/proceedings/ Kumtesat]) - {{en}}
* [https://web.archive.org/web/20160305160727/http://www.icm2010.in/registration/pre-registered-people?pagenum=4&q=O&all=http://www%3A%2F%2Fwww.icm2010.in/registration/pre%2Fregistration%2Fpre-registered-people?pagenum=4%3Fpagenum%3D4&q=O&all=]
 
[[Kategoria:Matematikë]]

Menyja e navigimit