Dallime mes rishikimeve të "Radio-Gjirokastra"

Jump to navigation Jump to search
Faqe e re: '''Radio-Gjirokastra''', Qendër lokale për emisione radiofonike për një pjesë të Shqipërisë. U ngrit në tetor 1945, më 1970 u ndërtua stacioni i ri i fuqishëm dhe më 1974...
(Faqe e re: '''Radio-Gjirokastra''', Qendër lokale për emisione radiofonike për një pjesë të Shqipërisë. U ngrit në tetor 1945, më 1970 u ndërtua stacioni i ri i fuqishëm dhe më 1974...)
(Pa ndryshime)

Menyja e lëvizjeve