Ndryshimi mes inspektimeve të "Wikipedia:Vërejtje e Ankesa"

Jump to navigation Jump to search
ska përmbledhje të redaktimeve
v (U kthyen ndryshimet e 93.159.194.12 (diskutimet) në versionin e fundit nga MajavahBot.)
Etiketa: Rollback
<!-- Skruani vetëm nën këtë vizë.-->
<!-- ________________________________________________________________________________________ -->
 
== Kolë Ashiku ==
 
akuze ligjore per shpifje kundrejt te ndjerit familjar Kolë Ashiku. Fshini artikullin ose perfundoni ne Gjykate - {{unsigned|93.159.194.12}}
:{{@|93.159.194.12}} përshëndetje! :) Në Wikipedia përpiqemi të verifikojmë informacionin që shtojmë. Problemi është te burimet njerëzore që janë të pakta e verifikimi mund të kërkojë me muaj, në mos, fatkeqësisht, vite që të ndodhë. Në rastin konkret, bëhet pak më e vështirë çështja pasi biografitë historike gjithmonë sjellin debat dhe shpeshherë nuk kemi as vullnetarë të mirënjohur në ato tema që t'i vendosim për të zgjidhur mosmarrëveshjet. Unë po përmend disa vullnetarë këtu me shpresën se ndonjëri prej tyre mund të merret me artikullin në fjalë: {{@|Liridon}} {{@|Euriditi}} {{@|Miranda038}} {{@|Berishasinan}} {{@|Sadsadas}} {{@|Men14}} {{@|Tiimiii}} nëse mundet ndonjëri të ndihmojë, jeni të mirëpritur. Ose të paktën të përmendni ndonjë person tjetër që mund të ndihmojë. Bëhet fjalë për këtë artikull: [[Kolë Ashiku]]. - [[Përdoruesi:Klein Muçi|Klein Muçi]] ([[Përdoruesi diskutim:Klein Muçi|diskutimet]]) 27 qershor 2020 15:43 (CEST)

Menyja e navigimit