Ndryshimi mes inspektimeve të "Wikipedia:Vërejtje e Ankesa"

Jump to navigation Jump to search
akuze ligjore per shpifje kundrejt te ndjerit familjar Kolë Ashiku. Fshini artikullin ose perfundoni ne Gjykate - {{unsigned|93.159.194.12}}
:{{@|93.159.194.12}} përshëndetje! :) Në Wikipedia përpiqemi të verifikojmë informacionin që shtojmë. Problemi është te burimet njerëzore që janë të pakta e verifikimi mund të kërkojë me muaj, në mos, fatkeqësisht, vite që të ndodhë. Në rastin konkret, bëhet pak më e vështirë çështja pasi biografitë historike gjithmonë sjellin debat dhe shpeshherë nuk kemi as vullnetarë të mirënjohur në ato tema që t'i vendosim për të zgjidhur mosmarrëveshjet. Unë po përmend disa vullnetarë këtu me shpresën se ndonjëri prej tyre mund të merret me artikullin në fjalë: {{@|Liridon}} {{@|Euriditi}} {{@|Miranda038}} {{@|Berishasinan}} {{@|Sadsadas}} {{@|Men14}} {{@|Tiimiii}} nëse mundet ndonjëri të ndihmojë, jeni të mirëpritur. Ose të paktën të përmendni ndonjë person tjetër që mund të ndihmojë. Bëhet fjalë për këtë artikull: [[Kolë Ashiku]]. - [[Përdoruesi:Klein Muçi|Klein Muçi]] ([[Përdoruesi diskutim:Klein Muçi|diskutimet]]) 27 qershor 2020 15:43 (CEST)
 
Përshëndetje :{{@|93.159.194.12}}. Pasi pashë artikullin po e kuptoj shqetësimin tënd për gjuhën e përdorur. Fatkeqësisht nuk mund të ndihmoj me përmbajtjen pasi nuk kam informacion për subjektin, por po e shoh të arsyeshme të jap sqarime shtesë përpos atyre që përmendi Klein. Wikipedia është enciklopedi e lirë që mund të shkruhet nga të gjithë, e ndonjëherë edhe nga njerëz që nuk lexojnë parimet e shkrimit enciklopedik dhe shprehin pikëpamjet e tyre që automatikisht bie ndesh me parimin e neutralitetit. Njejtë qenka rasti edhe këtu. Unë sygjeroj që deri sa të shkruhet artikulli siç duhet, të largohet përmbajtja ekzistuese. --[[Përdoruesi:Miranda038|Miranda038]] ([[Përdoruesi diskutim:Miranda038|diskutimet]]) 27 qershor 2020 15:59 (CEST)

Menyja e navigimit