Ndryshimi mes inspektimeve të "Wikipedia:Vërejtje e Ankesa"

Jump to navigation Jump to search
 
Përshëndetje :{{@|93.159.194.12}}. Pasi pashë artikullin po e kuptoj shqetësimin tënd për gjuhën e përdorur. Fatkeqësisht nuk mund të ndihmoj me përmbajtjen pasi nuk kam informacion për subjektin, por po e shoh të arsyeshme të jap sqarime shtesë përpos atyre që përmendi Klein. Wikipedia është enciklopedi e lirë që mund të shkruhet nga të gjithë, e ndonjëherë edhe nga njerëz që nuk lexojnë parimet e shkrimit enciklopedik dhe shprehin pikëpamjet e tyre që automatikisht bie ndesh me parimin e neutralitetit. Njejtë qenka rasti edhe këtu. Unë sygjeroj që deri sa të shkruhet artikulli siç duhet, të largohet përmbajtja ekzistuese. --[[Përdoruesi:Miranda038|Miranda038]] ([[Përdoruesi diskutim:Miranda038|diskutimet]]) 27 qershor 2020 15:59 (CEST)
 
***Disa referimet per artikullin: [http://www.gazetatema.net/2018/03/11/historia-e-panjohur-vrasja-e-sali-nivices-nga-tregtari-shkodran-kole-ashiku-per-nje-fyerje/ 1], [https://kujto.al/personat/kole-ashiku/ 2], [https://telegrafi.com/vrasja-e-sali-nivices-per-nje-fjale-goje/ 3], [http://www.panorama.com.al/luigj-dushaj-si-me-pushkatuan-babain-pse-ishte-kunder-komunizmit/ 4], [http://www.shkodraonline.com/comment.php?comment.news.1954 5]. {{@|Klein Muçi}} nese eshte e mundur ti vendosesh dhe ta rregulosh pak tonin e te shkruarit ne artikull.– [[Përdoruesi:Sadsadas|Sadsadas]] ([[Përdoruesi diskutim:Sadsadas|diskutimet]]) 27 qershor 2020 16:14 (CEST)

Menyja e navigimit